Kotryna ir Marius

Šeima, apie savo gyvenimo, foto ir draugų akimirkas

sekmadienis, gruodžio 21, 2008

2008.12.20 Poilsis

Pranešimą parašė Mariukas

Na ir dienele. Seniai jau buvau taip pailsejes. Ryte tik atsikeles nusiausiau pas Kotryna kur pusryciams kepemes is pradziu sirdiniu blynu, o sugedus blynu kepykleei, lietinius blynus kepem ant keptuves. Is pirmo karto pavyko apversti blyna permetant su keptuve !!!

Pavalge siausem i Vilniu. Reikejo tevams paimti maza dezute batu is chinijos. Paskui vaziavome siek tiek po supermarketus. Kaledos gi. :)
Kol buvom Vilniuje sugalvojom susisiekti su Roku ir Ruta ir susimatyti. Zinoma ir susimatem senamiestyje, tokioj labai grazioj kepyklelej, kur gamina skanias sriubas ir skanius lietinius blynus.... mmmmmm.... siek tiek aptarem reikalus del nauju metu ir pasipasakojom apie kaledinius balius.

Po pasimatymo siausem atgal i Kauna, nes planuose buvo dar viena neuzdeta varnele. Marijono Mikutaviciaus koncertas klube Combo. Prie musu prisijunge katik gryzes Tomas Naujokaitis.
Koncertas nuostabus. Truko valanda, ir per visa ta laika Jis, su grupe, valde visa minia. Isgirdom ir dainu is naujo albumo "Baigeme mokykla" ir senu slageriu. Sugalvojau padaryti ir nuotraukele su savo pelefonu. Gaila kad draugas Canon 30D liko namie...
Vakara uzbaigeme pasivazinejimu pro miesto kaledinius akcentus. Jei buvot koncerte - brukstelkit i komentarus, ten labai tuscia :/

Ciau!

0 komentarai (-ų):