Kotryna ir Marius

Šeima, apie savo gyvenimo, foto ir draugų akimirkas

ketvirtadienis, gruodžio 18, 2008

2008.12.12 Kaledinis darbo baliukas

Pranešimą parašė Mariukas


STai siek tiek paveluotai, bet trumpai aprasysiu mano firmos baliuka vykusi Roko sodyboje. Viskas buvo uzsakyta jau pries kokius 2 menesius ir buvo ilgos laukimo dienos... Penktadienis, kaip ir turi buti, visiskai nedarbingas. TAi autobusiukus reikia paimti, tai i maxima cipsu ir mineralinio vandens vaziuoti ir t.t. Is Kauno isriedejom 5, taciau variuotojo sumanymu vaziavome teisiai per visa kauna, ko pasekoje uztrukome labai ilgai.
Vieta tikrai maloni, didele sale, pulas, ezeriukas ir t.t. Pradzioje visi garbingai susedome prie bendro stalo ir beisnekuciuodami ir ragaudami vandeni leidom laika kartu. Veliau musu virsininkas stojo prie baro ir visu vaisino putojanciai kokteiliais. Kaledinis firmos 2008Kaledinis firmos 2008

Kai zmones uzkando ir uzgere uzsimane ir pasipirtint. Norint patekti i pirties ir kubilo kompleksa tenka nemazai pesciomis nueiti. Deja bet pirties neisbandziau del sveikatos sutrikimu.

Kaledinis firmos 2008Po dvyliktos nuaidejo ir kalediniai fejerverkai, kuriu buvo ryskiai per daug. Po to atsisveikinom su ten pasiliekanciais ir isvaziavom namo, nes kita diena kaika veikem, ka suzinot po keliu dienu :)

Visos Nuotraukos cia

1 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

geras nuotraukai, ir gerai saite
-C.