Kotryna ir Marius

Šeima, apie savo gyvenimo, foto ir draugų akimirkas

sekmadienis, gruodžio 21, 2008

2008.12.13 Seimyninis Ralis 2008

Pranešimą parašė Mariukas

Uzsikrete praeitais metasi butinai norejom dalyvauti ir siemet. IS anksto uzsiregistravome, ir nors siek tiek galejo dubliuotis su darbo baliumi, viskas baiges sklandziai. Prie musu prisijunge Andrius ir Staska.
I Birstona teko atvaziuoti 9 val, tad teko gan anksti keltis. Vyko visokie numeriu dalinimai ir briefingas, o startas - 10 val. Kadangi musu startinis numeris 54, tai dar valandele prasedejom masinelei :)
Renginukas praejo tikrai smagiai, nors "misliniu" uzduociu maziau nei praeitais metais, taciau buvo 2 slalomo trasos. Kotryna didziausia dalimi buvo sturmane + dar ir vairuot teko. Du kompanjonai matematikai skaiciavo, kad nenuklystume nuo laiko normos: mat sis "ralis" yra grieztai pries greicio virsijima, ir yra paslepti laiko kontroles punktai, kurie baudzia jei atvaziuoji anksciau.
Uzduotis reikalavo gan nemazai energijos, nes teko ir begioti ir internete paieskoti, bet viska sauniai atlikome.
Slalomai man labai patiko. Zafira parode savo galimybes :) Bendroje slalomo iskaitoje, is 70 dalyviu buvome 4!!! Dar karta irodo, kad ne galingumas svarbiausia. Svarbiausia protingai vaziuoti ;)
Renginio pabaigoje belaukiant rezaltatu suvalgeme skaniu cepelinu. Deja del siokio tokio skubejimo, gavome baudos laiko ir likome 38... :) Bet laikas praleistas nuostabiai!

1 komentarai (-ų):

Mariukas rašė...

Atsiprasau uz klaidas puslapyje, stengsiuos rytoj Kesto pagalba pataisyti!