Kotryna ir Marius

Šeima, apie savo gyvenimo, foto ir draugų akimirkas

ketvirtadienis, rugpjūčio 02, 2007

Drift 2007.06.30

Pranešimą parašė Marius

Vyko toks renginys Ferro metal motor show.

Viename renginyje ir dragai ir drift'as ir tiuning ir Super Duper galingi dragsteriai.
Jau nuo organizavimo dienos visi ruosemes vaziuoti, ir prasem Andriaus dalyvauti. Prasyti ilgai nereikejo nes Jis pats labai norejo. Kur dalyvavo? Zinoma, kad drift'e :)
Renginys truko 2 dienas. Pirmą dieną drifte vyko treniruote, kur visi sustoje eilute lauke savo 3-jų važiavimų, o tada vėl važiuoji į galą ir viskas iš naujo. Tikrai smagus oras ir atmosfera. Buvo didis džiaugsmas, kai Andrius pravežė!!!!!!!!!!!.

Treniruotės baigėsi 20 val. Tada pasikepėm dešrelių ant šašlykinės ir gerai, skaniai pakapojom. Pavalgė ėjom apžiūrėti bolidų, ir tikėjomės pamatyti važiuojančius dragsterius. Deja, jie ten sugedę ir nevažiavo. Paskui prisėdom prie savo šašlykinės, į kurią buvo metama po viena 30cm dailylentę kol ji pilnai sudega, ir besišnekučiuodami ragavom alų. Pradėjo lyti. Matas išlekė namo, o mes lindom į palapines. Nepasisekė, nes palapinės buvo gan arti furos, kurioje per nakti grojo bumčikas ir lietuje šoko ratuoti riteriai. Su salyga, kad buvau itin pavargęs - miegojau gan neblogai.

TIk iš ryto pastebėjm, kad palapinė gan kiaura ir Kotrynos kelnės buvo sušlapę. Iškart sėdom į mašiną ir bevažiuodami į Statoil,kad nupirkti kavos, džiovinom kelnes. Gryžus laukė treniruotė, o po Jos kvalifikacija, kur is 28 dalyviu buvo atrenkama 16-a. Labai sirgom uz Andriu. Bet jis saunulis ir pateko i 16-a vieta. Po kvalifikacijos seka poriniai vaziavimai........................................ir poriniuose vvaziavimuose Andrius dave i kaulus Omegai ir liko 8-oje vietoje. Tikrai neblogas pasisekimas!!!
Pabaigoje žiūrėjome finalinius važiavimus, o po jų šiaušėm namo.

Vienintėlė bėda per visą renginį - Andrius susirgo vėjaraupiais, ko pasekoje turėjo 14 dienų sedėti namuose.

0 komentarai (-ų):