Kotryna ir Marius

Šeima, apie savo gyvenimo, foto ir draugų akimirkas

penktadienis, liepos 06, 2007

Jonines 2007-06-22_25

Pranešimą parašė Marius

Jonines praejo tikrai smagiai. Gerai, kad pasitaike ilgas 3-ju naktu savaitgalis. Kaip ir kiekvienas praleidimas prie ezeriuko - šis nepraėjo be alaus, maisto kepto ant laužo, žvėjavimo ir maudymosi ežere. Pirmą vakarą ramiai paplaukiojom valtelėje ir pasdėjom prie staliuko nes ir taip jau vėlai atvažiavom. Visi rūpinomės Rutos šuniuku. Mažas mažas, visas susitraukęs ir baisiai sergantis, nes katik paimtas iš šunų prieglaudos. Antra diena buvo turiningesnė, su žvėjavimais ir Joninių vakaru. Žvejojimas nors ir kilbukų bet smagus, tik per vėlai sugalvojom kad buvo galima viską gaudyti ir kepti. Vakare, pradžiai pasedėjom prie šašlykų su senimu o tada jau užkūrėm LAUŽIUKĄ ;). Tik pats vakaras toks ne lietuviškai-Joniniškas. Nieks neprisigerė... Nieks napsivėmė... Kitą dieną vėl žvejojom, maudemės, kepėm-valgėm ir smagiai pasedėjom prie laužiuko. Ai, dar padėjom Rutos seneliams anteną pakeist. Tokį gan didoką strypą reikėjo nuleist, pakeist antenos stiprintuvą, strypą nudažyti ir viską vėl užkelti. Na - šioks toks paįvairinimas rutinos. Na sekantį rytą išsimaudėm, vėl pavalgėm ir šiaušėmm namo. Iš Utenos į Kauną per Vilnių. Nes taip reikėjo :)

Apart šių įvikių kiekvieną rytą būdavo didelis "prancūziškas" stalas prie kurio prisėdę kirsdavom viską kas valgoma ir nevalgoma (nežinau kaip tie skrandukai atlaikė mišrainę).

Kaip mokykloje mėgdavom sakyti Gerb. Daukšienei: In Conclusion I would like to say - We had lots of fun And everebody was happy.







2 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

„Lavel Blanc“ su jogurtu? Ir kaip? :)

Marius rašė...

Po teisybei:
"Lavel Blanc" + Jogurtas + Kotletai + Batonas su Sprotais + Batonas su sokoladiniu sviestu.

Neblogas derinukas. Vadinom tai Prancuzisku staliuku.