Kotryna ir Marius

Šeima, apie savo gyvenimo, foto ir draugų akimirkas

antradienis, vasario 10, 2009

Slidinejam

Pranešimą parašė Mariukas

Įžangines sesijos metu iš darbo pasiėmiau savaitę atostogų, kad galėčiau ramiai pralankyti paskaitas. Netiketai dingus paskaitoms penktadienį atsirado laisvo laiko.
Šiais metais 15min portale yra atskira skiltis - slidinėjimo blogas. Ten ir dar kaikur suradau lenkijos mini slidinejimo kurorta - wosir-szelment. Jis randasi labai arti lietuvos - 15km nuo sienos.
Susikrovėm savo šiltus aprangalus ir penktadienį ryte iššiaušėm. Kelionė netruko ilgai, ir mes Jau vietoje. Pradžiai užsisakėm kambarį, o tada išssinuomavę slides jau bėgom į trasą.
poland-0002
Man toks slidinėjimas beveik pirmas kartas, tad kol ant varlinyko Kotryna nučiuožė 3 kart aš dar stovėjau. Iš viršaus viskas atrodo very spooky :)
- o kas jei nesustosiu ir ka nors partrenksiu?
- o kas jei pargriūsiu ir sulūšiu?
Mano patarimas - negalvok :D Tiesiog pastebėk kaip daro kiti ir bandyk. Practice makes perfect!
poland-0027
Ištikrūjų jau po kokių 4-ių nusiledimų mažiukė trasa pasidarė nuobodi ir bėgau paskui Kotryną ant didesnės trasos. Išmokau zigzaguoti ir baimės nebeliko :).
Pirmą dieną praslidinėjom 3 valandas ir nusprendėm kad gana. Slides su batais abiems kainavo 40zl, tai manau kad tikrai pigiai. Siek tiek su skaudanciom kojom nusprendėm nuvažiuoti į Suwalkus (15km), nes tėvai gyrė kad labai viskas pigu. Apžiurėjom, pavalgėm ir gryžom į kambarį. Vakare slidinėjimas nesustoja, įjungiamos šviesos o žmonių vis dar yra.
poland-0038poland-0033
Šeštadienį dar kartelį 2 valandoms nuvarom pačiuožinėti, po to susirenkam daiktus ir šiaušiam namo dar kartelį pro Suwalkus. Parduotuvės pilnos Lietuvių kaip per Kalėdas. Pilni vėžimai visko ko tik gali prisikrovę....
poland-0054
In conclusion: Tikrai labai gerai praleistas laikas, labai gerai pailsėjau prieš grįžtant į darbą. Tiesa, oras abi dienas buvo +-0 tai matėm daug rūko ir limpantį sniegą, bet tai visiškai neturėjo įtakos.

0 komentarai (-ų):